HS Preventie

Preventieadviseur

Informatie

Project

De klant

Sus Harzé is een voormalig schroothandelaar die zich liet omscholen tot preventieadviseur niveau 2. Hij werkte jarenlang in het familiebedrijf Oude Metalen Harzé. Daar werd het zaadje voor zijn interesse in kwaliteit, veiligheid en welzijn geplant. In 2021 richtte Sus HS Preventie op, een bedrijf dat doordacht en duurzaam advies levert aan diverse ondernemingen. Sus had onder meer nood aan een website voor HS Preventie en deed daarvoor beroep op IrisCall.

Het doel

De website van HS preventie werd volledig vanaf nul opgebouwd. Tijdens het intakegesprek luisterden we naar het verhaal van Sus en vroegen we hem een duidelijk beeld te schetsen van zijn verwachtingen. Daarna werkten we eerst een huisstijl (logo, typografie, kleurenpalet, …) en een volledige structuur uit die de basis vormden voor de website van HS Preventie. Vervolgens schreven we de webcopy en ontwierpen tot slot ook een, al zeggen we het zelf, prachtig naamkaartje! 

Extra diensten voor HS Preventie

Branding

Voor HS Preventie ontwikkelde ons team een logo en visitekaartje. Kleuren en lettertypes werden vastgelegd in een huisstijlgids.

Copywriting

Voor het schrijven van de webteksten van HS Preventie, baseerden we ons op een uitgebreid intakegesprek en de nodige research over preventie(adviseurs).

Lees meer verhalen van onze klanten